Recycled Leather Keyring Round Nyckelring

Nyckelring gjord av återvunnet italienskt läderavfall och naturliga bindemedel. Den här produkten från märket MADE out of är gjord av 100 % återvinningsbart material och kan återanvändas flera gånger. Det återvunna materialet är mycket robust, har ett snyggt matt utseende och luktar som läder. Det färgade toppskiktet utgörs av en mycket tunn 100% vattenbaserad PU-beläggning. Nyckelringen har en robust metallring. Handgjort. Holländsk design. Made in Holland.

Visa produktspecifikation
kr
Alltid personlig service med genomgång av din önskade beställning.
Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande.

Made out of

När du håller en produkt från varumärket "MADE out of" vet du att du har en hållbar produkt i dina händer. MADE out of-produkterna har ett minimalistiskt, klassiskt utseende som gör dem funktionella och tidlösa. För att garantera en lång livslängd ägnas mycket tid och omsorg åt produktdesign och materialkvalitet, vilket innefattar veganskt äppelläder, återvunnet läderavfall och återvunnen ullfilt. Varje material har ett unikt ursprung och en unik sammansättning. Det cirkulära och kreativa arbetssättet gör att råvaror och avfall hanteras på ett smartare sätt. Dessa handgjorda produkter är designade och tillverkade i Nederländerna och tillverkas delvis av sociala företag. Materialen som används för dessa produkter har är till stor del försedda kvalitetsmärkningen Global Recycled Standard. ?


Visa samtliga produkter från Made out of
Priser (exkl.moms)
Antal 50 100 250 500 1000 2500
Pris/st 89.00 77.00 65.00 62.00 55.00 50.00
Prisspecifikation (exkl.moms)
VadAntalPris/stTotal
Artikelnummer W46332
Material återvunnet läder
Längd 7.5 cm
Bredd 4 cm
Höjd 0.3 cm
Vikt 9 gram
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.
SETTINGS Add "bw_" before type to show it in black/white. Ie. "bw_tny" tny: tny (Tiny) sml (Small) big (Big) Made out of
Recycled Leather Keyring Round  Nyckelring

Välj Variant