Bland Appeninos pastasåser så är Bolognese Rag den mest välkända och mest uppskattade. Den är framställd enligt det traditionella receptet med en bra balans mellan fläsk och nöttkött. Den har rik och god smak. Tillagning: Passar bäst ihop med en ägg taglitelle med mycket struktur. Koka pastan enligt tillagningstiden men lämna den "al dente". Värm under tiden såsen i en stor stekpanna. När pastan nästan är färdigkokt så flytta den till stekpannan och låt pastan och såsen koka samman den resterande tiden av pastans koktid på hög värme och under omröring. Denna sås lämpar sig också utmärkt till lasange.
Artikelnummer | AP1007 |
Volym/Vikt | 200g |
Ursprungsland | Italy |
Prisinformation | Alla priser är SEK exkl. moms. |
Vad | Antal | Pris/st | Total |
---|---|---|---|
{description} | {quantity} | {price_pcs} | {price_total} |
TOTAL | {total} |