T-shirt med tryck

Vi erbjuder ett noga urvalt sortiment till förmånliga priser av T-shirt med tryck. Vi erbjuder allt i från enklare kampanj t-shirts till trendiga t-shirts. Hos oss kan du profilera din egen T-shirt med eget tryck till ditt företag, event, skola eller förening.

Färg
Modell
Miljö/Organisk
Passform

T-shirts med tryck

T-shirt med tryck är en av världens mest populära profilprodukt. Till en låg kostnad får man en generös exponeringsyta som ger ett bra avtryck. Passar bra till företaget, föreningen, skolan, eller events. Vi har ett stort utbud av t-shirt modeller anpassande för t-shirt tryck. Alltifrån tåliga arbetar t-shirts till trendiga t-shirts med modern form. Miljö/organiska sortiment ökar också med ett flertal nya modeller i år. Vi har även ett sport sortiment med funktionsmaterial med kända varumärken som craft m.m. Vi har en mängd olika färger och modeller för att du som kund ska bli nöjd.

T-shirts med tryck i 100 % organisk bomull

Vi är glada att kunna erbjuda fler och fler miljövänliga profilkläder och profilprodukter. Detta sortiment har ökat kraftigt senaste åren. Nu kan man få en Fairtrade och GOTS certifierad t-shirt med tryck!

T-shirts tryck

Vi använder främst screentryck på t-shirt med tryck. Om trycket kräver annan tryckteknik så används oftast transfertryck.

T-shirt med eget tryck

Egna designförslag med text, logotype eller budskap. Har ni ingen egen design så så kan vi hjälpa er ta fram en passande t-shirt med eget tryck.

Inte bara T-shirt med tryck …..

Vi erbjuder också profilprodukter och andra profilkläder ( kläder med eget tryck ) såsom huvtröjor, piké, jackor, västar, fleece, sport och arbetskläder. Välkommen att inspireras i vår butik!

Hittar ni inte det ni söker?

Ring oss 08-441 05 00

Chatta och få svar direkt

kundservice@relationreminder.se