Huvtröja med tryck

Huvtröja med tryck är ett plagg som passar stora delar av året vilket gör den till en bra profilprodukt. Vi erbjuder en mängd olika modeller och färger.

Hittar ni inte det ni söker?

Ring oss 08-441 05 00

Chatta och få svar direkt

kundservice@relationreminder.se

Huvtröja

Det specifika klädplagg man avser som huvtröjor dateras tillbaka till 1930-talet, men stilen finns historiskt ända tillbaka till medeltiden. Den formella klädseln för katolska munkar inkluderade en kåpa med lång. Den moderna klädstilen producerades först av märket Champion på 1930-talet för arbetare i fryslager i New York.

Huvtröjan blev riktigt populär först på 1970-talet, något som hade flera anledningar. Hiphopkulturen utvecklades i New York kring denna tid, och huvtröjans förmåga att ge en omedelbar anonymitet tack vare luvan, lockade personer med kriminella avsikter. Modevärlden deltog också under denna tid i utvecklingen, då Norma Kamali och andra designers med hög profil anammade och glamouriserade den nya klädstilen. Ett viktigt element för tröjans popularitet under denna tid var inkluderandet i den ikoniska filmen Rocky.

Hoodie med tryck

Relation Reminder erbjuder ett noga urvalt sortiment till förmånliga priser av Hoodies & huvtröja med tryck. Hos oss kan du profilera din egen huvtröja med eget tryck till ditt företag, skola eller förening . huvtröjorna, hoodies profileras med ert varumärke/budskap. Vi har tröjor från kända varumärkena såsom Fruit of the Loom, Mantis, Neutral, B&C och Russel. Huvtröjor eller hoodies med tryck som det också kallas är ett väldigt populärt plagg inom profilkläder.

Hoodies med tryck - Frågor & svar

Kan man blanda storlekar i samma beställning med hoodies , huvtröjor med tryck?

Ja det går bra att blanda storlekar med huvtröjor med tryck och även färger i samma beställning men blandar man färger så måste man tänka på att tryckfärgen man tänkt använda blir synlig på dom färger man väljer.

Vilka trycktekniker använder ni på huvtröjor med tryck?

Vi använder främst screentryck. Om trycket kräver annan tryckteknik så används oftast transfertryck.

Kan man få prover skickade till sig för att veta hur storlekarna är?

Vi skickar ut prover innan beställning för att säkerställa att ni som kund får rätt storlek och nöjda mer er huvtröja med tryck.