Ring oss 08-441 05 00

Chatta och få svar direkt

kundservice@relationreminder.se

Profilkläder

Profilkläder betecknar kläder som profilerar ett företag/ budskap ut mot kunderna. Kläderna associeras med varan och/eller företaget. Alla plagg är anpassade så de fungerar bra med tryck. Den vanligaste metoden för tryck på profilkläder är screentryck. Mindre vanligt är transfertryck .

Varför använda profilkläder?

När vi tänker företagsprofilering så tänker vi ofta på starka varumärken. Etablerade företag förstår vikten av profilering. Hur vill ni att personalen ska vara klädda när de representerar företaget? Första intrycket du får ärofta grundat på synlig framtoning såsom klädsel. Användning av profilkläder, giveaways och produkter med eget tryck är ett enkelt sätt att ge ett snyggt och enhetligt intryck oavsett om du arbetar inomhus, utomhus på kontor eller på lager.

Kläder med eget tryck

Relation Reminder erbjuder ett noga urvalt sortiment till förmånliga priser. Vi erbjuder alltifrån enklare t-shirts med tryck till moderna. T-shirt med tryck, huvtröjor med tryck, jackor med tryck, mössor med tryck, kepsar med tryck, piké med tryck m.fl. Kläder med eget tryck till ditt företag, skola eller förening . Kläderna profileras med logotype, text eller efter dina krav.

Vårat sortiment av profilkläder online

Den här hemsidan är fylld av presentreklam, giveaways, profilkläder och profilprodukter som kan ge er idéer och uppslag på sånt som kan bygga och stärka företagets relationer. Genom vår verksamhetsbredd och långa erfarenhet försöker vi erbjuda våra kunder kreativa konceptlösningar, allt under ett och samma tak. Vi förser stora och små företag med noggrant utvalda produkter till mycket konkurenskraftiga priser. I samband med beställning av presentreklam, profilkläder, giveaways, profilreklam eller profilprodukter med egen logo eller med eget tryck så får ni alltid en kostnadsfri digital skiss/korrektur tillsammans med er offert. Detta gör vi för att visa er som kund hur trycket placeras och vilken storlek trycket har. Ni som kund måste känna trygghet, det är viktigt för oss. Vi hjälper er att hitta rätt produkt till rätt ändamål för att stärka och bygga ert varumärke. Vi hjälper er att synas!