Vatten med tryck

Vatten med tryck / Vattenflaskor med tryck är perfekt på mässan, receptionen, privat på gymmet eller promenaden. Vattnet har livsmedelsverkets högsta benämning och klassas som ett naturligt mineralvatten. Etiketten trycks alltid i 4-färg. Vi erbjuder även Smakis, läsk, must och energidryck.

Hittar ni inte det ni söker?

Ring oss 08-441 05 00

Chatta och få svar direkt

kundservice@relationreminder.se

Vattenflaskor, profilvatten, reklamvatten & reklamdryck. Profilerad dryck är marknadsföring som sprids. Profilerad dryck för alla tillfällen!

Perfekt att dela ut på mässor, event, kontoret eller som giveaway. Med egendesignad etikett anpassas profilvatten/reklamvatten enkelt för alla olika typer av målgrupper och tillställningar.

Vattenflaskor med egen etikett

Vatten i PET flaska/ profilvatten med egen etikett är perfekt på mässan, receptionen, privat på gymmet eller promenaden. Vill du ha ett digitalt grafiska förslag på hur ditt tryck kan tänkas se ut, så ordnar vi detta åt dig helt kostnadsfritt!

Inte bara vatten.....

Vi erbjuder även profilerad dryck såsom profilerad energidryck, läsk, julmust och smakis.

Vatten med tryck

Vattenflaskor med tryck i en egendesignad cooler/kyl

Lyft fram dina vatten med tryck i en egendesignad cooler med din logotype, bild eller budskap. Det finns möjlighet att både hyra och köpa vattenkylare.

Olika vattenkvaliteter i vattenflaskor med eget tryck

Bordsvatten
Bordsvatten är kommunalt renat vatten eller vatten som är taget från en egen vattentäkt.Till denna kategori räknas även vatten som kommer från en naturlig källa om de är smaksatta. Bordsvatten är den mest kontrollerade vattnet i Sverige och är dessutom klassat som ett av världens bästa vatten.

Exempel på bordsvatten är:  Bonaqua

Källvatten
Källvatten är vatten som kommer från en underjordisk källa. Produkten behöver inte godkännas av livsmedelsverket utan följer lokala föreskrifter, i övrigt är kvalitetskraven på produkten lika höga som i fallet med naturligt mineralvatten. Utförlig innehållsdeklaration är ej ett krav. Vattnet måste tappas i direkt anslutning till källan.

Exempel på källvatten är: Loka

Mineralvatten
Naturligt mineralvatten är vatten som kommer från en underjordisk källa med naturliga halter av mineraler och salter. Vattnet tappas i direkt anslutning till källan. Endast kolsyra får tillsättas eller avlägsnas. Vid behov får vissa instabila ämnen som till exempel järn och mangan tas bort. På förpackningen skall alla ämnen i produkten redogöras i en utförlig innehållsdeklaration. Produkten får status av Naturligt mineralvatten efter godkännande av livsmedelsverket. Flertalet producenter av mineralvatten är förlagda med varningstext på etiketten då det ej bör konsumeras regelbundet av barn och gravida.

Exempel på mineralvatten är: Evian

Miljöansvar för reklamvatten / profilvatten / vatten flaskor med eget tryck

Kvalitet är inte bara hur väl en produkt fungerar och hur länge den håller, utan också hur den tagits fram. Miljöansvar sträcker sig över hela värdekedjan, från hållbara inköp till effektiv hantering av energi, avfall och vatten i produktionen, till effektiva transportlösningar och återvinning. Detta innebär ett ständigt arbete med att minska verksamhetens miljöpåverkan genom att investera i och använda den bästa tillgängliga tekniken och de bästa arbetsmetoderna. Existerande produkter och processer effektiviseras hela tiden, både för miljön och för affärernas skull.

Ex på vårt miljötänk:

Svensk­producerat:
Alla flaskor tillverkas och tappas i Sverige.

Återvunnet:
Alla PET-flaskor är tillverkade av återvunnen PET.  Varje ny flaska är gjord av plasten från en gammal och när den i sin tur pantas blir den till en ny och kretsloppet fortsätter.

Miljöklassat:
Etiketten, som är tillverkad i ett miljövänligt material, har ett nytt och bättre klister som, både i produktionen och återvinningen, kräver lägre temperaturer och inga kemikalier.

Logistik:
För att minska transportens påverkan på miljön optimeras dessa kontinuerligt, varuflödet samordnas och samverkan sker med andra transportköpare.