Reklampennor

Reklampennan är en effektiv och prisvärd profilprodukt. Vi erbjuder pennor i mängder av olika modeller, former och färger. Vi gör alltid en skiss/korrektur på hur just ert tryck kommer att se ut på pennan och som ni får godkänna innan tryckning. Detta gör vi helt kostnadsfritt för att ni som kund ska känna er helt trygga.

Reklampennor

Vårt sortiment
Vi erbjuder alla typer av pennor med tryck: reklampennor, blyertspennor, stiftpennor, metallpennor, märkpennor. Vi har även miljövänliga pennor som är biologiskt nedbrytbara och som bara kräver 1/3 del av energin under tillverkningen mot en vanlig plastpenna.

Valet av reklampenna
Vid valet av penna med tryck bör man tänka på antalet pennor och vilken image företaget har. För exempelvis en advokatfirma som har få men viktiga kunder så kan en metallpenna med gravyr vara bra. För en annan kund kan en innovativ penna av plast var ett bra val.

Trycket och tryckytan på reklampennor
Reklampennor har vanligtvis en ganska begränsad tryckyta på ca 7 mm höjd och 50-60 mm bredd. Detta kan ställa till det för vissa logotyper/tryck men fråga gärna oss så hjälper vi er till bästa resultat. Kontakta oss gärna så gör vi ett digitalt grafiskt förslag på hur ditt tryck på pennan kan tänkas se ut, så ordnar vi detta åt dig helt kostnadsfritt.