Musmatta med eget tryck

Musmatta med eget tryck är en mycket bra profilprodukt eftersom allt fler tillbringar mer och mer tid framför datorn och den har en stor reklamyta. En bra musmatta gör det lättare att flytta musen, precisionen ökar, och bättre komfort. En annan fördel är att skrivbordet skyddas från repor.

Hittar ni inte det ni söker?

Ring oss 08-441 05 00

Chatta och få svar direkt

kundservice@relationreminder.se

Musmattor med eget tryck

Musmatta med eget tryck, musplatta, är ett underlag för en datormus. De tre viktigaste egenskaperna med musmattor (när de kom) var att det gick snabbare att flytta musen, precisionen ökade, och komforten blev bättre när man arbetade med musen. En annan fördel var att skrivbordet skyddades från repor eller från att bli slitet. Utan musmatta kunde musens rörelser störas av exempelvis skrivbordets struktur, vilket fick pekaren att hoppa. När de optiska mössen slog igenom så togs det fram speciella musmattor med optiska mönster på, för att få bra precision. Moderna optiska möss klarar dock oftast av något ojämna ytor, men de flesta använder musmattor i alla fall för att det ger bättre precision.

Egen musmatta

Skillnaden mellan prisklasserna på musmattor med eget tryck kan variera beroende på bland annat materialets kvalitet och egenskaper. Till exempel så prioriterar "gamers" i valet av egna musmattor precision för att eventuellt öka spelresultatet i matcher och brukar ligga i en högre prisklass. Utbudet är stort med många olika modeller och färger och detta ger dig därför möjligheten att anpassa din egen musmatta med eget tryck efter behov. Bland annat har det utvecklats musmatta med eget tryck med stoppning för handlederna som ska vara ergonomiskt sunt.