Högtalare med eget tryck

Vi erbjuder ett brett sortiment av portabla kompakta högtalare med eget tryck som enkelt kopplas in till smartphones, datorer eller surfplattor för bättre ljudkvalitet.

Hittar ni inte det ni söker?

Ring oss 08-441 05 00

Chatta och få svar direkt

kundservice@relationreminder.se

Reklamhögtalare

Så fungerar bluetooth högtalare
I varje högtalare med eget tryck och andra enheter som använder sig av bluetooth (telefon, mobiltelefon, PC, skrivare, tangentbord, mus, hörlurar, mikrofon etc.) monteras det in en Bluetooth-krets med en antenn. Kretsen är en kombinerad sändare och mottagare, som kommunicerar med andra Bluetooth-enheter. Så fort två enheter får kontakt med varandra, etableras en förbindelse av lämplig art mellan enheterna. Kommer du in i ett rum med din bärbara dator och skrivaren i rummet har ett Bluetooth-chip, så börjar omedelbart datorn och skrivaren förhandla om att upprätta en förbindelse. Nästan ögonblickligen kommer därför den bärbara datorn att ha en skrivare kopplad till sig, så länge datorn är kvar i rummet. Finns dessutom ytterligare en PC i rummet, så inleder datorerna omedelbart förhandlingar om att upprätta en nätverksförbindelse.

Bluetooth en licensfri standard
Bluetooth förbinder våra högtalare med eget tryck är en licensfri standard som elektronikproducenterna fritt kan infoga i sina produkter. Systemet arbetar i det globalt tillgängliga och licensfria 2,45 GHz ISM-bandet. Räckvidden beräknas till 10–100 meter. Det är något som dagens GSM-nät inte kan utnyttjas till. Bluetooth utnyttjar frekvenshoppsteknik, med 1 600 hopp per sekund, för att öka robustheten mot störningar och utsläckningar av transmitterad signal.

Länken blir mer tillförlitlig än andra system i samma frekvensband som arbetar med lägre hoppfrekvens. Bluetoothsystemet använder också frekvensmodulering och tidsdelning, TDM, Time-Division Multiplex. Systemet innehåller ett länkprotokoll för att bygga upp små lokala nät, så kallade Piconet. Datahastigheten var ursprungligen 721 kbit/s, men har ökats till 2 Mbit/s i senare versioner av specifikationen. Radiosändaren har låg strömförbrukning, en nödvändig egenskap för batteridriven utrustning. Den drar mindre än 30 µA i viloläge, cirka 300 µA när man väntar på uppkopplingen och mellan 5 och 30 mA under själva samtalet.

Högtalare med eget tryck
Reklamhögtalare till din iphone, mobil eller ipad. Hos oss kan ni hitta portabla och kompakta till lägsta priserna. Smarta , coola och roliga bluetooth högtalare för dockning av din iphone mobil eller läsplatta. Vi erbjuder även mer exklusiva högtalare.