Tygkassar med tryck

Visste du att genomsnittliga konsumenten förbrukar 300 plastpåsar om året? Och att varje påse används i snitt 15-20 min innan den slängs? En väldesignad tygkasse med tryck kan exponera ert budskap/varumärke dagligen och flera tusen gånger per år. Tygkassar med tryck är en prisvärd och miljövänlig profilprodukt med en stor exponeringsyta.

Tygkasse med tryck

Tygkasse med tryck är en mycket bra profilprodukt. Till en låg kostnad tillsammans med en stor exponeringsyta får mottagaren en produkt som används ofta. Visste du att genomsnittliga konsumenten förbrukar 300 plastpåsar om året? Och att varje påse används i snitt 15-20 min innan den slängs? Tygkassar med tryck / tygpåsar med tryck har en stor tryck/reklam yta och visar upp budskapet på ett effektivt sätt. En väldesignad tygkasse med tryck / tygpåse med tryck kan exponera ert budskap/varumärke dagligen och flera tusen gånger per år. Varje dag passerar de flesta en mängd olika människor. Hur många passerar vi inte under en timma på stan? för att inte tala om under ett år?

Tygpåsar med tryck i olika material.

Vi har tygpåsar med tryck i olika material såsom bomull, Non Woven, jute och polyester. Vi har även miljövänliga modeller som är tillverkade i certifierad bomull.

Tygpåse med tryck i bomull
Tygpåsar med tryck finns i bomull finns i olika tjocklekar/kvaliteter mellan 140-340 gram/m2. Man kan välja kvalitet beroende på användningsområde. Ex en redovisningsbyrå som ska bära många tunga pärmar till sina kunder väljer då en kraftigare modell

Tygpåse med tryck i organisk bomull
Tygkasse i organisk bomull, miljöcertifierad i kvaliteterna 170-407 g/m2.

Tygpåsar med tryck i Nonwoven
Nonwoven är ett slitstarkt textilt material som består av slanka fibrer orienterade utan någon större inbördes ordning till skillnad från vävda eller stickade tyger. Materialet är också miljövänligt vilket gör att den lämpar sig extra bra för tygkassar med tryck.

Tygpåse med tryck i jute
Tygkassar med tryck i jute är ett väldigt starkt material med grov yta. Ett tecken hur slitstarkt jute är att det ofta används till olika typer av säckar och emballagevävnader.

Tygpåsar med tryck i polyester
Tygkassar i polyester har låg vattenupptagning är relativt hållbara och anses bekväma att bära.

Tygpåse med tryck, Tips!

Passar bra till företag som ofta levererar ut en produkt till sina till kunder. Ex en redovisningsbyrå som skickar materialet/pärmarna till sina kunder gör det i en snygg tygkasse med tryck. på. Den är också väldigt lätt att dela ut på mässor och events där mycket produkter delas ut och konkas runt på. Det kan vara smart att dela ut någonting annat som behöver bäras tillsammans med din tygpåse med tryck, ex kataloger, broschyr, vatten eller någon annan profilprodukt.