Isskrapor med tryck

Isskrapor med tryck är användbara för isfria rutor och viktiga för säkerheten. Maximal skärpa i kanterna för ett snabbt och bra resultat. Ett lågt pris med en stor tryck/reklamyta tillsammans med en lång livslängd gör den till en mycket bra profilprodukt!

Hittar ni inte det ni söker?

Ring oss 08-441 05 00

Chatta och få svar direkt

kundservice@relationreminder.se

Vårar sortiment av isskrapor med eget tryck

Vintrarna är långa i Sverige och i nordliga länder vilket gör att Isskrapor med tryck är ett måste för alla bilägare. Därför är detta en sådan bra profilprodukt som man vet kommer till användning. Vi har en mängd olika modeller av isskrapor. Standard isskrapor, multi isskrapor, ergonomiska isskrapor m.m Med ett lågt pris och en generös tryckyta lämpar sig denna också till större kampanjer.

Isskrapa med tryck - Standard

120x90 mm i tålig polystyrenplast eller acryl med avfasade hörn. En mängd färger och finns även att få i transparenta färger . Maximal skärpa i kanterna för ett snabbt och bra resultat. Denna produkt lämpar sig också till större kampanjer eftersom den har en generös tryckyta/reklamyta till ett väldigt lågt pris.

Isskrapa med tryck - Multi

isskrapor med tryck som är funktionella som skrapar både vindrutan och torkarbladen. Maximal skärpa i kanterna för ett snabbt och bra resultat.

Isskrapa med tryck - Ergonomiska

isskrapa som ger ett bättre grepp och större räckvidd. Det man får tänka på med dessa är att tryckytan blir mindre än traditionella isskrapor med tryck men är betydligt smidigare/bekvämare att använda. Maximal skärpa i kanterna för ett snabbt och bra resultat.

Isskrapa med fototryck

Vit skrapa där man har möjlighet att trycka fototryck i 4-färg. 120x90 mm i tålig polystyrenplast eller acryl med avfasade hörn. Maximal skärpa i kanterna för ett snabbt och bra resultat.