Vilka är vi?

Vi är ett profilföretag som erbjuder en otrolig bredd inom både Profilkläder och Presentreklam så att ni som kund kan beställa alla era profilprodukter från ett och samma företag och med en kontaktperson. Vi har arbetat med profil/presentreklam i över 20 år och våra kunder är allt från små företag till större företag/organisationer. Inget företag är för litet eller för stort för oss.

Genom vår verksamhetsbredd och långa erfarenhet försöker vi erbjuda våra kunder kreativa konceptlösningar, allt under ett och samma tak. Vi förser stora och små företag med noggrant utvalda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi hjälper er att hitta rätt produkt till rätt ändamål för att stärka och bygga ert varumärke.

Vi har en visningslokal i Hammarby Sjöstad som man kan boka in möten och komma förbi och titta på olika trycktekniker samt få olika idéer och tips på produkter som skulle kunna vara intressanta för just er profilering.

På vår hemsida kan vi sätta upp egna unika konton för er som kund med just dom profilprodukter som ni beställer med jämna mellanrum och det gör det så mycket enklare när man har en större organisation med olika avdelningar eller flera kontor över hela Sverige eller Europa.

Vi hjälper er att synas!

image image image