Frågor & Svar

Hur långa är era leveranstider?

Svar: Det är olika från produkt till produkt men generellt 2-3 veckor. Kontakta gärna oss och fråga just på den produkt som ni är intresserad av. Ni kanske har en deadline som ligger 1-2 veckor fram i tiden då kan vi se om möjligheten finns att få fram produkterna tills dess mot expressavgift.

Får man korrektur/skiss innan beställning?

Vi sponsrar ej enskilda event som hålls av UF-företag. Detta på grund av den mängd frågor som vi får och vi har inte någon möjlighet att följa upp dessa event.Svar: Ja vi skickar alltid ut en skiss/korrektur innan beställning som ska godkännas av er.

Får man en offert innan beställning?

Svar: Ja innan slutlig beställning är lagd så kommer en offert PDF att skickas ut som godkänns rakt in i offerten via en knapp.

Hur låga antal kan man beställa?

Svar: När det gäller kläder så kan man beställa 1 st om man vill men priserna kommer att bli högre eftersom startkostnader/schabloner o.s.v. bara blir fördelade på 1 st. Andra produkter som pennor, nyckelband, sportflaskor etc under Presentreklam där står minsta antal i pristabellen under respektive produkt.

Är era priser exkl.moms eller inkl.moms?

Svar: Alla priser är exkl.moms. Vi jobbar främst mot företag.

Tillkommer frakt på era priser?

Svar: Ja inrikesfrakt tillkommer. Fråga oss för just er beställning.

Vi är ute i sista stund. Har ni expressleveranser?

Svar: Ja vi har vissa produkter som vi kan ordna snabbt sen beror det så klart på hur snabbt ni menar men kontakta oss så får ni mer info.

Har ni miljövänliga alternativ?

Svar: Ja vårt mål är att ha minst ett miljövänligt alternativ till varje produktgrupp. Kontakta oss vilken produkt ni är ute efter så ska vi kunna ge ett miljöalternativ.

Har ni showroom så man kan komma och titta på era produkter?

Svar: Ja vi har ett försäljningskontor med showroom men eftersom vi har 10 000-tals produkter så kan vi inte ha alla produkter hos oss utan vi har endast ett utvalt sortiment. Men vi brukar göra så att antingen tar vi hem till oss den produkt/produkter ni vill titta på eller så skickar vi ut prov på produkten direkt till er om ni inte befinner er i Stockholm där vi sitter.

Kan man få prov på produkten innan man beställer?

Svar: Ja efter att vi tagit fram pris och ni är nöjda så långt så skickar vi ut prov främst på kläder då man som kund vill prova storlekar och känna på kvaliteten.BRANDS