Frågor & Svar

Här hittar ni svar på dom flesta frågor som ni kan tänkas ha. Om ni inte hittar svaret här så tveka inte att chatta, maila kundservice@relationreminder.se eller ringa oss 08-441 05 00.

Svar:

Ja vi skickar alltid ut en skiss/korrektur innan beställning som ska godkännas av er.

Svar:

Ja innan slutlig beställning är lagd så kommer vi att maila ut en offert som ska godkännas via mail.

Svar:

Det är olika från produkt till produkt men generellt 2-3 veckor. Kontakta gärna oss och fråga just på den produkt som ni är intresserad av. Ni kanske har en deadline som ligger 1-2 veckor fram i tiden då kan vi se om möjligheten finns att få fram produkterna tills dess mot expressavgift.

Svar:

Ja efter att vi tagit fram pris och ni är nöjda så långt så skickar vi ut prov främst på kläder då man som kund vill prova storlekar och känna på kvaliteten.

Svar:

När det gäller kläder så kan man beställa 1 st om man vill men priserna kommer att bli högre eftersom startkostnader/schabloner o.s.v. bara blir fördelade på 1 st. Andra produkter som pennor, nyckelband, sportflaskor etc under Presentreklam där står minsta antal i pristabellen under respektive produkt.

Svar:

Alla priser är exkl.moms. Vi jobbar främst mot företag.

Svar:

Ja inrikesfrakt tillkommer. Fråga oss för just er beställning.

Svar:

Ja vi har vissa produkter som vi kan ordna snabbt sen beror det så klart på hur snabbt ni menar men kontakta oss så får ni mer info.

Svar:

Ja vårt mål är att ha minst ett miljövänligt alternativ till varje produktgrupp. Kontakta oss vilken produkt ni är ute efter så ska vi kunna ge ett miljöalternativ.

Svar:

Ja vi har ett försäljningskontor med showroom men eftersom vi har 10 000-tals produkter så kan vi inte ha alla produkter hos oss utan vi har endast ett utvalt sortiment. Men vi brukar göra så att antingen tar vi hem till oss den produkt/produkter ni vill titta på eller så skickar vi ut prov på produkten direkt till er om ni inte befinner er i Stockholm där vi sitter.

Svar:

Det beror på vilken produkt. På kläder är det screentryck som standard. Vi trycker även Transfertryck, sublimationstryck, DTF, Flock och Brodyr. När det kommer till profilartiklar som pennor, muggar, anteckningsböcker etc. så är det trycktekniker som tampotryck, lasergravyr, prägling o.s.v. Vi kan även trycka specialtryck som t.ex. reflextryck, folierat guld/silver tryck. Fråga gärna oss så berättar vi mer och vad som fungerar på just er produkt.

Svar:

Våra kläder styckeförpackas i plastpåsar som standard. Det ingår i priset. Ibland vid expresstryckning kan det vara svårt att hinna med.